Ограда за къща

//Ограда за къща

Как да изберем ограда за къща

Ограда за къща

Оградите могат да бъдат най-разнообразни – бетонни, каменни, дървени от метални мрежи и други.
За огради на къщи често се използват метални мрежи.
Те са предпочитан избор, когато бъдат сравнени с останалите видове огради:

по-бърза изработка
по-лесен монтаж
 по-ниска цена
 по-дълъг живот, поради доброто цинково покритие
 лесна поддържка
голямо разнообразие – диаметри на тела, цвят, отвори, височина и пр.
широко приложение – за ограждане на земеделски площи, имоти, парцели, земи, дворове, различни видове битови и стопански постройки

Когато има толкова много варианти може да е трудно да се избере най-подходящото.
Ние можем да помогнем с консултиране и изработка, според конкретните желания и нужди, защото сме производители с многогодишен опит (повече от 15 години) и разполагаме с голям асортимент изделия.
Поддържаме големи количества на склад и може да изпълним бързо заявка за ограда на къща.
Имаме складове в гр.Габрово и гр. София (Нови Искър) и в резулат на това успяваме да отговорим в кратки срокове на искания за доставка до обект. Например: поръчана стандартна ограда за къща в София може да бъде доставена до 5 дни.

Видове метални мрежи за огради на къщи:

За изработката на оградни мрежи се използва поцинкован тел, който може да бъде с PVC покритие, като това допринася за дългия живот на тези огради.

Оградни пана

Заварените оградни пана се изработват от 4мм поцинкована и PVC покритие тел. Може да се използват за ограда която едновременно изглежда добре и е много здрава.

Оградните пана стандартно са с ширина 2,50м и височина 1,50м.

 Оградна мрежа – плетена

Плетената оградна мрежа се нарича така, защото се „плете“ от вертикално зиг-загообразни телове. След ‘оплитането’ се получава характерната ромбоидна форма на отворите. Може да бъде изработена от поцинкован тел или поцинкован тел с PVC покритие. Този вид оградна мрежа е удачен вариант за хората, които искат евтина ограда или имат нужда от временни заграждения. 

Най-често мрежата се предлага с отвори 50х50мм и височина 1,50м на рула по 10 метра.

 Заварена мрежа

Заварената мрежа е мрежата с най-разнообразно приложение. Изработва се с отвори 6х6мм до 100х100мм. Може да се използва от изграгжане на заграждения за домашни любимци до огради за къщи и други стради и площи.

Как да изберем мрежа за ограда?

Стъпките, които трябва да бъдат изпълнени при избора на мрежа за ограда.

  • Изберете мрежа за ограда на къща, която е поцинкована, ако мрежата ще бъде изложена дълго време на на атмосферни условия, които предразполагат към образуването на корозия.
  • Ако искате оградата на вашата къща да е определен цвят – най-добре би било да се спрете на оградна мрежа с PVC покритие в нужният цвят.
  • По отношение на цената, можете да изберете най-ниската цена за мрежа, но трябва да вземете под внимание качеството на предлаганата мрежа и условията за доставка.

Защо да се спрете на нас?

ЛОГОС-ГАБРОВО ООД е производител на плетени и електрозаварени оградни мрежи, а също така и на оградни пана. При нас ще намерите широка гама от разнообразни мрежи и пана. При нас ще видите и съпътстващите материали за монтирането на оградата за къща. Ние имаме богат опит и разнообразни изпълнени проекти и можем да ви помогнем да изберете най-подходящата ограда.

ЛОГОС-ГАБРОВО ООД

  • има офиси в гр.Габрово и гр.София – на удобно и достъпно място
  • ви обслужва консултант с голям опит и познания
  • разполага с широка гама от метални мрежи на склад
  • има дългогодишен опит в бранша
  • изпълнява бързо вашите заявки

Декоративни мрежи Ние сме производител на плетена оградна мрежа. Тя може да бъде изплетена от поцинкован тел или поцинкован тел с PVC. Това е най-добрият избор за ограда по отношение...

Рабица / Кокошкарска мрежа

Рабица / Кокошкарска мрежа Рабицата е мрежа със шестоъгълни отвори, изработена от чер или поцинкован тел. Приложение: клетки за домашни животни ограждения за кокошки заграждения за зайци за армировка на...

Магистрална мрежа

Магистрална мрежа Характерно за този вид мрежа са различните по големина отвори по височина - в долния край на мрежата те са по-малки, отколкото в най-високата ѝ част. Размерите на...