Ламарини

//Ламарини

avariyno-stalbishtepateka-avtovozi

Перфорирана ламарина

Подходящи за външни стълбища, пътеки за строителни скелета, пътеки за автовози. Надеждни и здрави с различни по големина отвори и форма. Дебелината и вида на материала могат да бъдат варират: черна ламарина, алуминий и горещо поцинкован. Могат да се изработят според индивидуалните ви нужди.

 

 

 

.

prosechena-lamarina-1razteglena-lamarina-57

Разтеглена ламарина

Много голяма гама от отвори, което я прави идеална за предпазни решетки, вентилациони отвори, предпазване от гризачи и насекоми. Размера на листите е 1000х2000мм. Предлагаме разкроване по Ваш размер.

 

 

 

 

 

prosechena-lamarinaПросечена ламарина

Просечената ламарина е подходяща за капаци на шахти, канали, външни стълбища, предпазни решетки. Изработва се от черна ламарина. Отворите са ромбоидни с размери 66х23мм; 69х25мм; 44х17мм. Дебелината варира от 2 до 5 мм.

 

 

 

 

 

 

perforirana-lamarina-2perforirana-lamarina-kvadraten-otvorperforirana-lamarina-stolЩанцована ламарина

Тези ламарини са много подходящи за стелажи за стока и инструменти, в машиностроенето, за филтри, също така и в мебелната индустрия. Отворите може да са кръгли или квадратни. Те варират от 1 до 20мм, материала може да е черна ламарина, поцинкована ламарина, алуминий(Al99,5HH), неръждаема ламарина (1.4301; 1.4404; 1.4571). Предлагаме и рязане от листите по размер.

 

 

 

 

Избери желания модел. Попитай за цена сега!

решетъчни скари